Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No wozek z futerkiem fajna sprawa-a do tego te rekawiczki zwalily mnie z nog haha Czegoz to ludziska nie wymysla Niedlugo zamontuja np. w letniej wersji pod spodem wozka mala turystyczna lodoweczke na piwko dla taty i lody dla mamy Nieno spoko-wozek fajny,tylko taki dziwny ksztalt-no ale to wszystko kwestia gusciku mamusi kupujacej
AK83,Marzenie swiat maly ale ze sie spotkalyscie i za pozno sie kapnelyscie,ze sie znacie to wesola szkolaZreszta co sie dziwic-ja sama to tylko ze cztery z Was na ulicy bym rozpoznala z buziekPredzej po dzieciach bym Was rozpoznala hiehie
A to limuzynka Gabrysia-a moja ulubiona fura hehe

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski jestem wielka fanka tego rodzaju artystycznego kunsztu i fanka Kseniy Simonowej Zazdroszcze jej takiego talentuJa sama umiem rysowac tylko patrzac na obrazek a z pamieci niciewo niet A Wy co myslicie o takim rodzaju artyzmu?
A to cos odpowiedniego na to forum

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nana76 to zdjecie ktore dodalas mojej fury to juz spacerowka jest zamontowana a z gondolka jest jeszcze bardzie supi w tym ubranku hihi
A wozek podobny do twojego ostatnio tez mialam i sprzedawalam,ale to nie byl Tako tylko kolory mial podobne
A jesli o Tako chodzi to znalazlam dziewczymy zdjecie jak wracalismy z Polski jsk bylam w mniej zaawansowanej ciazy hihi i na lotnisku zrobilismy zdjecie naszych bagazy a wsrod nich byl zapakowany wlasnie w folie babelkowa wozek Tako Sprzedal sie szybciutko hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
daris a cóz to za podejrzany uśmiech na tym zdjeciu hihi ładnie Ci w tym kolorku
a i Nana świetne te zdjecia dodałas Gabika,fajnie pozy udaje ci sie uchwycic a sesja Milenki jest super i aguss to zdjecie które Ci sie tak podoba,teraz to i mnie sie podoba
Ewelina ale ci przystojniak rośnie że hoho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
A mi bardzo podobaja sie wozki MUTSY
Ten STOKKE tez niczego sobie.
A ja szukam dla mojej Niunki fajnej, praktycznej spacerowki polecacie cosik?

Nana i Ty masz corcie 18-letnia o jaa
Daris dobra fotka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris gondolka jest super ale spacerowki tak ubranej to nie wyszperalam w internecie Moze jak kiedys wyjedziesz swoja limuzyna to dodasz focie to zobaczymy i kolor i wyglad spacerowki w tym wydaniu
Ja dlugo szperalam w neciku zanim dopasowalam sobie model,ktory mi sie i spodobal i byl funkcjonalny na tyle,ze tu w Norwegii by sie sprawdzilNo i widze,ze mi sie udalo dobrac obie te rzeczy a wozek smiga po gorkach i pagorkach w moim rejonie hehePodoba mi sie w nim jeszcze to,ze ma szyberdach hehe:
Marzenie dziekuje w imieniu Gabrysia
Marta86 mam dwie nastoletnie corcie-jedna jak zauwazylas bedzie miala 18 w maju a druga ma prawie 17
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ale ci sie namieszalo Nana76 hihi
Wyszperalas wlasnie spacerowe
Ja mam jeszcze gondolke hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A ja tam sie nie znam na tych limuzynach nowoczesnych...Ja mam swoj TAKO PIRATZ i jestem happy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Hej dziewczynki

Tuptusiowata sprawdzaj skrzynkę bo ja dziś dostałam już czek a ty dosyłałaś im papier tego samego dnia co ja

No to teraz szał tylko co ja mam kupić jak ja już wcześniej świrowałam i wszystko kupiłam na zapas he he he

Daris fajowo wyszłaś na tym zdjęciu...
Marzenie i AK to się wam śmiesznie złożyło he he

a ja mam taki wózek allegro.pl/leo-wozek-symbio-graco-fotel-...ena-i2120504577.html tylko jeszcze go nie przetestowałam (tyle co mąż po salonie jeździł) ale to był pierwszy który mi się spodobał i jakoś ten już został...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok